Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیست و ششمین کارگروه تنظیم بازار استان در حالی برگزار شد که «گرانی‌ و کالاهای اساسی با قیمت بالاتر از مصوب» داد استاندار کردستان را درآورد. ۰۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۳ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزرای تسنیم از سنندج، رسانه‌ها به عنوان پل ارتباطی مردم و مسئولان رسالت اطلاع‌رسانی به‌موقع و شفاف به مردم را برعهده دارند و از این‌رو دعوت از خبرنگاران در جلسات به‌معنای اهمیت قائل شدن متولیان برای اطلاع‌رسانی به مردم در مورد تصمیمات اتخاذ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیست و ششمین کارگروه تنظیم بازار استان در حالی ظهر امروز در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شده که متولیان برگزاری همانند دیگر جلسات قبلی، اعتقادی به «اطلاع‌رسانی شفاف» به مردم نداشته و به‌دلیل ترس از افشای نقاط ضعف، تنها به دعوت از چندرسانه همسو و میرزابنویس بسنده می‌کنند!

دعوت گزینشی از رسانه‌ها در جلساتی همچون کارگروه تنظیم بازار استان کردستان امر جدیدی نیست و در گذشته نیز این مسئله سابقه داشته چراکه «انتشار گزارشات انتقادی و انعکاس واقعیت‌ها و درددل‌های مردم» به مذاق مسئولان متولی خودشیفته خوش نیامده و همچنان رویکرد ناصواب خود را ادامه داده، اما غافل از اینکه اگر نقد و انتقادی به مسئولی نیز شده در راستای اصلاح امور بوده و هدفی دیگری در آن دخیل نبوده است.

روایت خبرنگار تسنیم از بازار سنندج| قیمت چند‌نرخی گوشت قرمز ‌در کردستان / ظاهرا نظارتی بر قیمت‌ها نیست گلایه مردم از وضعیت آشفته بازار و بی‌عملی برخی دولتمردان در کردستان

براساس اخبار منتشره رسانه‌های همسو از این جلسه نمایشی، «عرضه کالاهای اساسی با قیمت بالاتر از مصوب بازار، داد بهمن مرادنیا استاندار کردستان را درآورده و اذعان کرده که براساس اعلام تعزیرات حکومتی کالاهای اساسی با قیمت بالاتر از مصوب در بازار استان عرضه می‌شود.

استاندار کردستان با بیان اینکه گزارش‌هایی از گرانفرشی در سطح بازار دریافت کرده است، در تذاکراتی تکراری و بدون نتیجه به مسئولان نظارت بر بازار تاکید کرده که «قیمت کالاها در بازار باید کنترل و از افزایش قیمت کالاها به‌صورت غیرمتعارف و خارج از قاعده جلوگیری و اداره تعزیرات جدی‌تر وارد عمل شود» و «کنترل قیمت‌ها و افزایش بازرسی‌ها از‌ سطح بازار تنها در مرکز استان نباشد بلکه در شهرستان‌ها نیز مورد توجه جدی قرار بگیرد»

این تذکرات استاندار کردستان در حالی مطرح شده که مسئولان نظارت بر بازار استان برایش تره هم خُرد نمی‌کنند چراکه اگر اینطور نبود شاهد بی‌نظارتی، تخلف و قیمت‌های مختلف در سطح بازار نبودیم و اگر باز هم متولیان امر این واقعیت را انکار کرده، خبرنگاران تسنیم حاضر به تهیه گزارش میدانی از وضعیت بازار با حضور خودشان هستند.

به گزارش تسنیم؛ از آنجا که مردم از رسانه‌ها انتظار دارند نتایج تصمیماتی که در جلسات از سوی مسئولان به‌منظور رفع مشکلات آنان گرفته می‌شود، «شفاف و واضح» به اطلاعشان برسد، انتظار می‌رود متولیان امر آستانه تحمل خود را بالا برده و به جای پاک کردن صورت مسئله و اینکه می‌خواهند نقاط ضعفشان دیده نشود و ناکارآمدی و نارسایی‌هایی که به لحاظ مدیریتی دارند، افشا نشود؛ مشکل اصلی را حل کنند.

انتهای پیام/481/ش

R7848/P/S6,66/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۷۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: از ابتدای سال تا کنون ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در سردخانه‌های استان ذخیره‌ شده است.

سید عماد شاهرخی امروز (۱۶ اردیبهشت ماه) در جلسه تنظیم بازار استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه سال گذشته بویژه در روزهای پایانی سال نه‌تنها کمبودی در زمینه تامین کالاهای اساسی نداشتیم بلکه در بعضی کالاها مانند مرغ مازاد نیاز استان هم تولید داشتیم، اظهار کرد: از ابتدای اردیبهشت ماه تا کنون دو میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شده است که پیش‌بینی می‌کنیم به چهار میلیون قطعه برسد که ۳۰  درصد نیاز استان است.

وی به موجودی کالاهای اساسی هم اشاره کرد و افزود: اکنون ۱۹۸۴ تن برنج، ۴۲۴ تن شکر، ۲۰ تن گوشت قرمز منجمد، ۱۵۰۰ تن گوشت مرغ منجمد، ۱۳ هزار تن ذرت وارداتی، ۲۴۰۰ جو وارداتی، ۵۰۰۰ تن کنجاله سویا وارداتی و ۶۲ هزار تن گندم موجودی کالاهای اساسی استان است.

شاهرخی بیان کرد: فروردین ماه امسال 8۷۱۷ بازرسی از نان و سایر اقلام در استان انجام و منجر به تشکیل ۸۶۰ پرونده شده است.

به گفته او، ارزش ریالی تخلفات انجام‌شده دو میلیارد و ۴۷۰ میلیون تومان بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نرخ انواع نان آزادپز در کردستان اعلام شد
  • هنری که لاکچری شده!
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • سالن چند منظوره ورزشی در سنگان اشنویه احداث میشود
  • ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان