Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: کالاهای اساسی با وجود تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی حدود ۵۰ الی ۷۰ درصد بیشتر از قیمت مصوب به فروش می رسند که بیانگر ضعف مفرط دولت در نظارت است. ۱۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۷ اقتصادی اقتصاد ایران صنعت و تجارت نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خانه ملت، محمدرضا پور ابراهیمی در خصوص اختصاص ارز با نرخ ترجیهی برای تامین کالاهای اساسی گفت:براساس تصمیم دولت 25 قلم کالاهای اساسی در نظر گرفته شده که با قیمت سال گذشته یا حداکثر 10 درصد تغییر نرخ ارائه شود، برای انجام این مهم نرخ ارز 4 هزار و 200 تومان اختصاص داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد:ارز با نرخ ترجیحی برای تامین کالاهای اساسی مانند روغن، شکر، برنج، دارو اختصاص داده شده است اما؛متاسفانه علی رغم تخصیص نرخ ارز ترجیحی،از زمان واردات کالا تا زمان فروش کالا در خرده فروشی به دلیل عدم نظارت دولت، کالاها حدود 50 الی 70 درصد بیشتر از قیمت مصوب به فروش می رسند که بیانگر ضعف مفرط دولت در نظارت است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت:توصیه می شود از ظرفیت های موجود، برای مهار قیمت کالاها استفاده شود در این راستا می توان با استفاده از ظرفیت فروشگاه های بزرگ و شرکت های وابسته، لیست قیمت کالاهای اساسی را با قیمت منطقی اعلام کرد.

بکارگیری ظرفیت فضای مجازی و فروشگاه های بزرگ برای تعدیل قیمت کالاها

نماینده مرم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:بکارگیری ظرفیت فضای مجازی و فروشگاه های بزرگ و شرکت های وابسته  واعلام شفاف لیست قیمت کالاهای اساسی، همچنین جلوگیری از قاچاق کالاهای اساسی به خارج از کشور در تعدیل قیمت کالاها و ارائه کالا به قیمت مناسب و موثر است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی یادآور شد:در صوریتکه دولت طی ماه های آینده نتواند نظارت موثر بر روند قیمت گذاریداشته باشد و همچنان با وجود اختصاص نرخ ارز ، مردم کالاها را با قیمت گران بخرند پیشنهاد می شود مابه التفاوت نرخ ارز 4200 تومان تا نرخ ارز آزاد محاسبه و براساس سرانه مصرف به مردم برای خرید کالاهای اساسی ارائه شود.

انتهای پیام/

R1012122/P1012122/S7,77,78/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۴۲۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد

بر اساس مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن خام در فهرست کالاهای مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اصلاحیه مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن به فهرست کالاهای مشمول دریافت ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۳ اضافه شد.

در فهرست قبلی انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان، کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولدهای دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی مشمول دریافت ارز ترجیحی برای سال ۱۴۰۳ اعلام شد.

در فهرست قبلی برنج و روغن از فهرست کالاهای مشمول ارز ترجیحی حذف شده بود که با پیگیری مسئولان وزارتخانه جهاد کشاورزی دوباره مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی شد.

بنا بر آمار گمرک جمهوری اسلامی سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالاهای اساسی اختصاص می‌یابد.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که واردات این دو محصول با ارز ارزان باعث تعادل قیمت آنها در بازار می‌شود که اختصاص ارز گران‌تر امکان داشت قیمت‌ها را در بازار بالاتر ببرد.

کشور سالانه حدود یک میلیون تن برنج وارد می‌کند و ۹۰ درصد نیاز روغن را از طریق واردات تأمین می‌کند.

کد خبر 751015

دیگر خبرها

  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • شرایط فروش قسطی جک J۴ و کی ام سی T۸ اعلام شد
  • ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید